Radyo Turkuvaz

Radyo Turkuvaz, Artık üçüncü yaşından gün alan bir radyoyuz.. Çabuk geçiyor zaman.. Daha dün gibiydi 19 Mayıs 2009 sabahında ilk “günaydın” deyişimiz size.. Doğrusu, biz yine aynı heyecanla geçmeye devam ediyoruz mikrofonun başına. Yine aynı heyecanla çalışıyor bütün takım arkadaşlarımız. Size daha iyi, daha doğru bir yayını iletebilmek ve o yayını destekleyecek şeyleri oluşturabilmek için... Galiba başarımızdaki en büyük pay da hiç kuşkuşuz bu heyecanımız. Biz bu radyoda çalışanlar olarak Turkuvaz’ı çok seviyoruz.

Çünkü sizi, yani “kıymetli dinleyici”mizi çok seviyoruz. Tıpkı sizin bizi sevdiğiniz gibi. Belki de karşılıklı başarı öykümüzün sırrı burada gizli. "Türkiye’nin Radyosu" diye yola çıktık ve bu söylemin hakkını verebilmek için hiçbir tarzı, hiçbir rengi, hiçbir sesi dışlamadan hepsine kapılarımızı açtık. Türkçe müzik yayınlayan radyolar arasında “her tarzı çalan” diye yepyeni bir tarz oluşturduk. Yıllardır radyoları Türkçe pop, arabesk, alaturka, özgün gibi kategorilere ayırıp örneğin Ajda Pekkan’ın ardından Ahmet Özhan çalınamayacağını zannedenler bizi anlamakta güçlük çektiler. “Bu radyonun müzik politikası” yok diye yazdılar, çizdiler. Onlara üzüldük. Hâlâ da üzülmeye devam ediyoruz. Çünkü biz “Türkiye’nin Radyosu”suyuz ve “her tarzın en iyileri”ni çalmak gibi kendimize has bir tarzımız ve misyonumuz var.

Biz bu radyoda ilk günden itibaren Funda Arar ile Neşet Ertaş’ı, Neşe Karaböcek ile Murat Boz’u birlikte çalmaya devam ediyoruz. Çok kısa sürede Türkiye’nin en çok dinlenen ulusal radyolarından biri olmayı başarmanın altında yatan sebep bu. Ve tabii ki siz “kıymetli dinleyenin” bu yaklaşımımıza gösterdiğiniz yakınlık bizi buralara getirdi. Biliyoruz ki daha yolun başındayız. Yapacak çok işimiz, paylaşacak çok şarkımız var. Bir yandan temiz ve farklı bir yayını sizlere ulaştırmaya çalışırken, bir yandan da çeşitli sosyal sorumluluk projelerinin yüklenici ortağı olarak bir radyonun sadece müzik kutusundan ibaret olmadığını, aynı zamanda toplumsal kalitenin yükselmesine katkıda bulunabileceğini de göstermeye çalışıyoruz. Siz bizi evinizde, arabanızda, işyerinizde, servisinizde, cezaevinde, hastanede, telefonunuzda ailenizden biriymişiz gibi misafir etmeye devam ettiğiniz sürece bize düşen bu yüksek hüsn-ü kabulünüze layık olabilmeye çalışmaktır.

Programcılarımızla ve diğer departmanlarımızın çalışanları ile her gün 24 saat en güzel şarkıları çalmak, en güzel sözleri sizlere iletmek ve aramızdaki bağı kopartmamak için yapılabilecek her şeyi gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Her şey için teşekkürler, kıymetli dinleyen … İbrahim Sadri Eren Radyo Turkuvaz Genel Yayın Yönetmeni
İlgili Aramalar: Radyo Turkuvaz Canlı Dinle,Radyo Turkuvaz Canlı Yayın,Radyo Turkuvaz İnternetten Dinle,Turkuvaz Fm Dinle

1 yorum:

  1. Çok güzel radyo türkçe müzikleri dinlemek için en güzel radyo

    YanıtlaSil