Trt Haber Radyo

TRT Radyo Haber’de Hani hep yakınırız ya, bilimsel ve teknolojik gelişmelerin ülkemize geç girmesinden… Radyoculuk açısından durum tam tersidir oysa. 6 Mayıs 1927 de, dünyayla neredeyse aynı anda başlar Türk toplumunun radyo serüveni. 1 Mayıs 1964 de TRT’nin kurulmasıyla da yepyeni bir ivme kazanır. Bugün TRT Radyoları, kamu yayıncılığı sorumluluğu, tarafsız ve ilkeli yayıncılık anlayışı, doğru ve güzel Türkçesi, haber, bilgi, eğitim, kültür, müzik, eğlence içeriğiyle; ülkenin her köşesine, toplumun her kesimine seslenmektedir.

TRT Türkiye Radyoları, Radyo-1, Radyo-2 (TRT FM), Radyo-3, Radyo-4, 5 Bölge Radyosu (Antalya, Çukurova, GAP-Diyarbakır, Erzurum, Trabzon), Türk Sanat Müziği sevenler için TRT Nağme, Türkü dostlarına yönelik TRT Türkü, TRT Radyo Haber Kanalı ve uluslararası radyo kanalları Türkiyenin Sesi Radyosu(32 dil) ve Avrupa FM ile radyo yayıncılığı alanında ülkemizde ve dünyada etkin bir güç konumundadır.

TRT Radyo: Haber Türkiye ve dünyanın sıcak gündemi, olayların analizi TRT Radyo Haber de… 24 saat kesintisiz yayın yapan TRT Radyo Haber, TRT 1, TRT Türk ve TRT Haber televizyon kanallarındaki haber programlarını dönüşümlü ve eş zamanlı olarak yayınlıyor. Haberleri TRT farkıyla radyodan dinlemek isteyenler, FM vericileri, internet ve uydu üzerinden yayın yapan TRT Radyo Haber de buluşuyor.
İlgili Aramalar: Trt Haber Fm,Trt Haber Canlı Dinle,Trt Haber Canlı Yayın,Trt Haber Radyo Dinle

1 yorum:

  1. Trt haberi her gün dinliyorum tüm haberleri yayınlıyor çok teşekkürle güzel site

    YanıtlaSil