Arabesk Radyo

Arabesk Radyo, 2012'nin Kasım ayında kurulan Arabesk Radyo, İstanbul'dan arabesk müzik yayını yapmakta olan bir internet radyosudur. Müzik anlayışını "Full Damar" olarak yorumlamaktadır. Dinleyicilerine, arabesk müziğinin en koyu örneklerini, fantazi, türkü dalında en iyi müzik yelpazesini sunar. Arabesk Radyo "Az anons çok müzik" ve "Az tekrar" anlayışıyla hareket etmektedir.Gün boyu çaldığı seçici müziği sayesinde, sadık ve iyi müzik dinleyicisiyle buluşur. Kaliteli programcıları ve dj'lerinin gerçekleştirdiği canlı yayınlar ve hazırladığı farklı playlistlerle, müzik yelpazesini sürekli genişletmektedir.

Aynı zamanda bir müzik portalı olan Arabesk Radyo, müzik haberleri, yeni albümler, konserler ve müzik dünyasındaki daha birçok yenilikten dinleyicisini güncel olarak haberdar etmekte ve internaktif bir ortam yaratarak, dinleyicisiyle her an iletişim halinde bulunmaktadır.Sosyal medyayı aktif olarak kullanmaktadır. Facebook ve Twitter sayfalarında gün boyu güncel müzik ve konser haberleri, müzik videoları paylaşılmakta, program ve canlı yayınlar hakkında bilgiler anlık olarak yayınlanmaktadır.

"Full Damar" sloganıyla yayın hayatına devam etmekte olan Arabesk Radyo, arabesk müziğine gönül vermiş radyo dinleyicisini, tek bir radyoda toplamayı hedeflemektedir. Sizlere Radyomuzun gelişimine göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için teşekkür ederiz.
İlgili Aramalar: Arabesk Radyo Dinle,Canlı Arabesk Radyo Dinle,Arabesk Radyo Canlı Yayın

3 yorum: