Romantik Türk

Romantik Türk, 103.4 Frekansından, 14 Şubat 2005 tarihinde yayına başladı. Romantik Türk adının tescil edilmesi için geçen zaman dilimi içerisinde Polat Fm adıyla yayın yaptık. Rtük onayımız gelince Adımızı Romantik Türk olarak değiştirdik. Radyo Aktif İletişim Yay. A.Ş. bünyesinde bulunan Romantik Türk herhangi bir medya grubuna bağlı olmayan İzmirli bir radyo istasyonudur.

Türkçe Sözlü Popüler müzik yayını yapan radyomuz, Türkçenin doğru kullanımına verdiği hassasiyeti, programlarında, reklamlarında da devam ettirmektedir. Müzikal Çeşitliliğimiz ; %60 Pop %30 Nostalji %10 Alternatif Rock Popüler müzikte hit olarak adlandırılan yeni albümün en çok tercih edilen ilk parçaları haricinde kendi belirlediğimiz hitlerimiz ve 1960 lı yıllardan bu yana Türkçe Sözlü popüler müzikten harmanlanmış parçalar playlistlerimizde yer bulur.

Romantik Türk te Slow müzik anlayışımızın içerisine orta ritimli şarkılarda ekleyerek dinleyicimizin ağır ritimlerden sıkılmasını önlüyoruz. 103.4 FM frekansından ya da internet üzerinden dinleyeme başladığınız zaman uzun süre sıkılmadan ve hit şarkılardan vazgeçmeden yıllara bölünmüş bir dağılımla zevkle dinleyebileceğiniz playlistler oluşturuyoruz.
İlgili Aramalar: Romantik Türk Dinle,Canlı Romantik Türk Dinle,Romantik Türk Fm

0 yorum:

Yorum Gönder